Budget proof beauty pareltjes van CARE

Toen er gevraagd werd of ik de nieuwe CARE lijn van Albert Heijn wilde testte zei ik volmondig ja.Heel benieuwd ben ik altijd naar nieuwe beauty producten.. En al helemaal ook naar budget vriendelijke beauty producten die goed zijn.

Deze lijn stelt niet me zeker niet teleur. check ten eerste de mooie strakke verpakking, oogt luxe, en niet cheap. Als je de verpakking opendraait ruik ik een heerlijke geur.Verzorg je lichaam met de producten van Care. Door de verzorgende bestandsdelen en heerlijke geuren geeft Care jouw huid, lichaam en geest precies wat het nodig heeft. Met een ruime keuze uit de lekkerste foams, douchegels en bodylotions vind je er altijd een die bij je past. Zo kom je keer op keer weer energiek en verzorgd voor de dag!

 

Wat mijn favoriet zijn? De douche olie, die is echt hemels. Deze olie is rijk, zacht en voelt heerlijk aan op je huid, ook na het douchen is je huid zacht en ruikt subtiel naar de geur. 

De cocos handwash is een van mijn andere faves, in combi met de zachte handrem een echte aanrader, en doet niet onder voor een duurdere variant.. Missie om een serie mooie budget vriendelijke beauty producten op de markt te brengen is zeker geslaagd, deze koop je gewoon bij Albert Heijn en is daar te vinden in het verzorging en beauty schap. Voor de prijs hoef je het niet te laten, en kijk eens hoe mooi ze staan op je badkamer plankje en in je keuken deze mooie flesjes.

Heb jij deze producten al eens in je winkel wagentje gelegd? Ik zeg doen, dus hop hop, boodschappen eng beauty producten scoren bij de appie..

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.