Botox

Wanneer ik afgelopen weken het woord Botox liet vallen keken de meeste mensen me verbaasd aan, en sommigen verklaarden me zelf voor gek. En ik snap dat wel. Voorheen had ik er denk ik ook wel anders ingestaan. Misschien dat als je eenmaal plastische chirurgie hebt gehad de drempel daarna lager is? Ergens is het ook wel een beetje eng. Het is toch een goedje wat ze in je gezicht spuiten waarmee ze ook je gezichtsuitdrukking veranderen. En toch ga ik vandaag naar Amsterdam naar Dr Kara van de Medikliniek voor een Botox behandeling. Waarom?

Door 50 kilo afvallen ben ik ook een hoop vet in mijn gezicht kwijt. En ik weet het, het valt echt heel erg mee hoe ik eruit gekomen ben maar ik heb er wel wat meer aanwezige lijnen naast mijn mond aan over gehouden. Doordat mijn gezicht vulling mist is de huid wat gaan hangen waardoor ik wat meer teken in mijn gezicht. Vooral als ik moe ben.
Vind ik dat nu op dit moment heel erg storend? Nee niet echt. Maar ik ga het wel storender vinden als het erger word en de lijnen dieper worden, en dat gaat wel gebeuren als ik ouder word. Door er nu wat aan te doen zullen de lijnen minder snel dieper worden. En dat spreekt me enorm aan! Ik wil het in ieder geval wel erg graag proberen.
Ik ben absoluut niet ontevreden met mijn gezicht maar iets ‘mooier’ maken kan geen kwaad toch?!

Ik ben heel erg benieuwd hoe het uit gaat pakken. Het horen minimale verschillen te zijn en ik hoop natuurlijk op een heel mooi resultaat. Ik laat het in ieder geval over een paar weken weten wat mijn ervaring is.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.