botox behandeling

Botox behandeling bij Medikliniek

Een aantal weken geleden schreef ik al in dit blog dat ik ging voor een botox behandeling.
Ik heb namelijk lijnen in mijn gezicht van mijn neus tot mijn mond lopen. Deze zijn wat dieper doordat ik veel ben afgevallen, en de huid in het gezicht wat losser is. Nu zijn die lijnen nog niet heel erg aanwezig maar als de tijd verstrijkt kunnen dit diepe lijnen worden wat toch een stuk minder mooi is in je gezicht.
Dr Kara van de Medikliniek in Amsterdam heeft mij vriendelijk ontvangen en legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Hij gaat de lijnen vullen met fillers en hij gebruikt wat botox om het allemaal zachter te maken. Nou zijn fillers en botox tijdelijk maar het lichaam zal door deze behandeling zelf collageen gaan aanmaken waardoor de lijnen in de toekomst minder diep zullen zijn als de fillers en botox weg zijn. Ook gaat hij mij een zogenaamde ‘gummysmile’ behandeling geven. Hij spuit hierbij wat botox in mijn bovenlip waardoor die ontspant en lager komt te hangen. Hierdoor zal bij het lachen mijn tandvlees niet meer zo te zien zijn.

Ik krijg een verdovende crème op die even moet inwerken. Daarna begint hij met de behandeling. Door de crème voel ik er nauwelijks wat van. Kleine prikjes maar niet echt pijnlijk. Hij vult de lijnen op en zet daarna nog wat prikjes met botox. Het is eigenlijk zo gepiept en meteen na de behandeling is al te zien dat de lijnen minder diep zijn.

De dagen erna is de vulling nog wat hard en is het opgezet. Omdat de botox begint te werken voelt mijn mond wat gevoelloos. Erg wennen met praten en vooral lachen voelt niet heel erg prettig. Na een aantal dagen zakt de zwelling af en is er al meer resultaat te zien. De lijnen zijn zo goed als weg! De vulling is zacht en soepel geworden en ik zie er een stuk minder moe uit en lijk ook meteen wat jonger.
Bij de nacontrole is Dr Kara ook erg tevreden met het resultaat.

Al met al ben ik ontzettend blij met de behandeling die gedaan is. Ik vond het van te voren best spannend om wat in mijn gezicht te laten aanpassen maar het is echt een enorme aanrader.
Dr. Kara en het team van Medikliniek in Amsterdam, ontzettend bedankt!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.