Boots BFF box

Als tiener en twintiger ging ik vaak weekendjes naar Engeland, om mijn toenmalige engelse vriendje te zien, of gewoon met vriendinnen om de stad onveilig te maken en te shoppen, heerlijk.. Boots werd dan zeker nooit overgeslagen. In de jaren 90 waren we groot afnemers van onze favoriete items van deze heerlijke winkel en baalden als een stekker dat deze items niet in nederland te koop waren. Vaste prik dus, bezoekje aan de Boots Pharmacy.

Mijn hart maakte een dansje van geluk toen ik te horen kreeg dat Boots nu ook in nederland winkels heeft.. Yayyyyy! Dubbel geluk werd het toen  ze mij  benaderden om BOOTSBFF te worden en de BBF boxen te mogen ontvangen en de nieuwste producten als eerste te mogen ontdekken en testen. Er komt binnenkort een mooie nieuwe box aan maar ik kreeg afgelopen zomer deze box met super fijne items die ik allemaal mee nam op vakantie.

wat zit erin?

No7 Protect & Perfect Intense Advanced SPF30- 11,99 euro
Boots Blossom Dry Shampoo- 2,49 euro
Boots Coconut & Almond lip balm- 2,45 euro
No7 Sumptuous Bath Milk- 10,95 euro
No7 Dramatic Lift mascara- 13,99 euro
Botanics Hydration Burst Mask- 3,99 euro
Champneys Citrus Blush Hand Wash- 6,95 euro

 

de SPF heft op vakantie zijn werk goed gedaan, en volede goed aan op mijn huid, aanrader ook voor de zonnige winterdagen. deze hypoalergene spf isn ie vet en is geschikt voor onder make up..En deed het ook goed op de gevoelige huid van mijn dochter.

de dramatic lift mascara  doet wat deze beloofd, maar je moet er wel een paar lagen over elkaar voor aanbrengen .. blijft goed zitten en plakt niet op de wimpers,  geen klontjes dus.

 de droogshampoo is echt top, ruikt fris en was perfect ook om zweethaar te voorkomen door deze voor je in de zon ging in lagen aan te brengen bij je hoofdhuid.

de lippenbalm is meteen ingepikt door mijn oudste dochter die verslaafd is aan lippenbalsem en zij vond deze ook heel erg fijn, zelf heb ik deze niet geprobeerd.

Het heerlijke masker gaf mijn huid een instant oppepper en ga ik eker nog een aanschaffen, mijn huid voelde meteen zacht en verzorgd. het was wel even een avontuur deze te gebruiken, je maakt deze met lusjes vast om je kin en oren..

De handwash staat te wachten tot mijn andere handash op is, en daar kan ik naast dat de geur heerlijk fris is nog niks over zeggen maar zal ook zeker fin zijn, heb al eens een adere handwash uit dezelfde serie gehad.

De zachte badmilk is zacht en verzorgend en is ook een aantal keren mee onder de douche geweest naast dat we er mee gebadderd hebben.

boots nederland

boots bff box nakd outfit

Ben heel benieuwd naar de volgende fijne box van Bootsned. Ben jij al eens bij de boot winkel geweest ? In Utrecht zit een hele fijne grote BOOTSNED en ze helpen je in deze winkel graag met het beter leren kennen van de fijne producten. Een aanrader om eens te bezoeken.

 

bezoek de site van bootsnl

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.