After Eden lingerie

Welke vrouw voelt zich nou niet zelfverzekerder in een mooi goed passend setje lingerie? Zelf ben ik gek op mooie lingerie, en heb dan ook een uitgebreide collectie.. in verschillende kleuren en types bh’s , slips, strings en bodies.. i love it.

Bij after Eden weten ze wat vrouwen mooi vinden en fijn zitten, maar ook waar mannen blij van worden. Want zeg nou eerlijk, hoe leuk is het om je man of boyfriend te verrassen met een leuk setje?

My hubby loves it..after Eden heeft de mooiste setjes voor elk type vrouw in uitgebreide maatvoering, stijlvolle, verfijnde en hippe, maar ook mooie klassieke lingerie, voor elke gelegenheid.

Ze hebben een uitgebreide collectie mooie bh’s om je borsten mooi te omlijsten en ondersteunen. Ook een grote collectie bijpassende onderstukken en accessoires als jarretels om je voor elke gelegenheid te voorzien van de geschikte set onder goed waar je je vrouwelijk en sexy in voelt. Dus of je nu een kanten setje, goede push up bh of comfy bh zonder beugel zoekt, bij after eden zit het in de collectie .

Hier wat voorbeelden van setjes die wij heel mooi vinden.
Shop After Eden op www.aftereden.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.