A day on the road en ov staking..

Gisteren was het zo ver, de dag dat het OV staakte en ik dus een hele volgeplande agenda had.. Oeps.. hoe gaan we dat doen? Dat dacht ik van te voren, want wilde mijn dag niet aanpassen omdat het ov niet reed, want ik had allemaal afspraken en leuke events op de planning voor beafitmom.nl. En wilde deze niet annuleren.

Even omdenken en gewoon een oplossing zoeken, dacht ik. Vroeg stapte ik uit mijn bed, snelle douche met knot op mijn hoofd, want ik had mijn haren de avond van tevoren gewassen en gestyed, en en route richting Amsterdam met mijn man mee die in Amsterdam werkt. Liep soepeler dan verwacht, klein beetje drukker dan normaal, maar ik stond klokslag 8 uur op Amsterdam amstel, klein tegenvallertje, het regende best hard. Mijn van tevoren gestylde haren vernaderde in een bos pluis en het lopen langs de amtel was een stuk minder aantrekkelijk met de regen, ik besloot gezellig een bakkie te doen bij mijn ouder buurtjes, naast Carre waar ik jaren heerlijk gewoond heb, en gelukkig waren zij ook vroeg wakker.. Super gezellig was het en ik kwam daardoor gelijk iets te laat op afspraak nummer 1, oepsie.. Gelukkig was het inmiddels droog en liep ik met een lach over de grachten in de zon, en was de eerste meeting super! Mocht wat nieuwe collecties bewonderen en kreeg een prachtige outift mee voor de Toppers waar ik vrijdag aanstaande voor ben uitgenodigd door een van de hoofdsponsors, lucky me, ik mag mee met Luuk, en samen met nog meer leuke mensen zijn we te gast in de skybox van de Arena, heb er super veel in in en was op zoek naar een mooie outfit die in het thema paste, dit mijn toppers outfit geworden, mogelijk gemaakt door Ted Baker en Tamaris, check die te gekke gouden glitter laarzen! Zijn ze niet waanzinnig? Hou van die doorzichtige hakken! Naast deze Toppers outfit, nam ik deze vier pareltjes van Tamaris mee naar huis. Tamaris heeft een geweldige collectie hakken voor de zomer, deze vier paar ontworpen door Marcel Ostertag, ik ben fan. Extra plus punt, deze lopen ook nog lekker, aanrader dus. je shopt Tamaris oa hier

Daarna ging ik samen met Luuk naar de DUCHESS voor en geweldige launch lunch van Fanllory, een prachtig nieuw beauty label uit China, en wij mochten kennis maken met de Anti aging shaker masks, deze maskers mix je met water in een shaker om deze heerlijk zacht en luchtig te shaken, dit masker breng jem et een heerlijke dikke laag aan op je huid en haal je er als een peel of masker weer in een keer af. Zelf kreeg ik het Swiss Apple stem cell shaker mask. Dit heerlijke masker ruikt naar appel en bevat hoogwaardige ingredienten. Ik ben fan, in mijn goodie bag zat ook nog heerlijke chocolade, een gepersonaliseerde wafeltjes badjas en een verpakking shaker masks en een prachtige waterfles.. Tijdens de fantastische presetnatie werden onze smaak papillen verwend met heerlijke gerechtjes met af klap op de vuurpijl de chocolade bomb, waar de Duchess om bekend staat, wat een verwennerij.

Duchess event
pluis haren en de shaker van Fanlorry.
bad hair day, don’t let it ruin your day..

Hands of my chocolate

Na Fanllory hadden we een gezellig feestje met nog meer chocolade, van Hands off my chocolate.. oh my, vlogger Marije heeft een heerlijke nieuwe smaak bedacht, en dat moest geviers worden natuurlijk! Samen met Marije mochten wij een heerlijk verjaardags taartje maken bij Sticky Fingers.. I love Sticky Finger! de lunch liep uit, en dus belden Luuk en ik voor dit feestje een uber, Geen overbodige luxe paardjes, want we waren al fashionably late, oops. tja, een dag met geen ov en al kilometers lopen was het best een challenge om overal te komen.. En dit event was even een mission impossible anders.

Fashionably late arriveerden we bij Sticky Fingers en genoten we van de nieuwe smaak , met de naam Birthday cake, witte en melk chocolsde met disco dip en meringue , i love it!! Het glazuur barst van je tanden, en ja, kijk hoe cute dee reep er uit ziet. Op een verjaardags feestje hoort natuurlijk koekhappen, en chocolade happen en plonsen in het ballenbad, en taartjes versieren. Daarna een laatste wandeling naar het huis van Luuk, waar mijn lieve hubby mij weer ophaalde na deze gezellige dag. Thuis plofte ik op de bank en heb de dagelijkse pakketjes uitgepakt en genoot ik van een heerlijke pot groene thee.. what a day..

Vandaag droeg ik een jurkje van de Zara, en laarsjes van van Haren, panty van swedish stockings, deze panty’s zijn gemaakt van oude pantys, en zijn extra sterk, heel handig voor mij, want gewone panty’s leven bij mijn niet lang. Ik trek vandaag even aan de rem, en ga lekker bloggen ne in huis rommelen, vanavond een leuke afspraak bij Delia skin masker voor mijn LPG kuur, waar ik jullie binnenkort meer over vertel, geniet van je dag. Wat zijn jouw plannen? En lijkt het je leuk een keer met mij mee op stap te gaan?

liefs,Claudia

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.