Meet our foodhunk, Robin aka fitkid84

Hey Ladies, meet our hunk Robin, aka fitkid84, een man met passie voor sport, maar ook voor de meest heerlijke gerechten en prachtig opgemaakte bordjes op insta..

Wie ben ik?
Mijn naam is Robin, wellicht ken je mij van mijn instagram account @fitkid84, en ik heb inmiddels alweer 33 jaar op de teller staan. Claudia en ik volgen elkaar al geruime tijd via Instagram en onlangs benaderde zij mij of ik het leuk zou vinden om op regelmatige basis mijn recepten/gerechten te delen. Ik ben dan wel geen Fit Mom of Fit Dad, een gezonde lifestyle is mij zeker niet onbekend.

In 2016 heb ik mijn toenmalige baan als accountmanager opgezegd om op zoek te gaan naar een hele andere functie. Na het behalen van mijn CIOS diploma gevolgd door een HBO opleiding Sportmanagement aan de Hanze Hogeschool van Groningen, dacht ik dat de (sport)wereld aan mijn voeten zou liggen en de banen voor het oprapen. Niets bleek minder waar en via diverse callcenters belandde ik van het ene bureau met headset bij het andere. Totdat ik er genoeg van had en besloot dat het tijd was om mijn hart te volgen. Mijn sporthart wel te verstaan. Ondertussen werk ik met heel veel plezier als sportinstructeur bij de beroeps brandweer van Groningen, geef ik Bootcamp trainingen namens The Bootcamp Club en sta ik enkele uren in de week als instructeur en Personal Trainer bij een sportschool.

Al van jongs af aan is sport een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ooit begonnen met gym bij de lokale sportvereniging en via tennis en judo op 8 jarige leeftijd beland bij mijn grote liefde, Basketball. Ondanks veel blessureleed, denk aan 8 gebroken neuzen, gescheurde enkelbanden, overbelaste knieën (and the list goes on and on), speel ik nog steeds met bijzonder veel plezier bij Celeritas-Donar, in een van de landelijke competities. Mede door blessures heb ik ook enkele fysieke dieptepunten gekend. Na een compleet verkeerd aangepakte revalidatie periode woog ik bijna 130 kilo. Toen werd het tijd om het roer echt om te gooien. Dit ging niet direct van een leien dakje. De omschakeling naar een gezonde levensstijl kost tijd en discipline. Intussen mag ik concluderen dat ik het aardig in de smiezen heb.

Ik vind het van jongs af aan al leuk om te helpen in de keuken. Die hobby heeft zich in de afgelopen jaren eveneens stormachtig doorontwikkeld. Naast het koken vind ik vooral het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van mijn gerechten altijd weer een leuke uitdaging. Veel mensen denken dat ik uren in de keuken doorbreng maar niets is minder waar. In de komende periode hoop ik jullie te laten zien dat lekker eten ook snel klaar kan zijn. En dat een mooie presentatie (en een dosis humor) bijdraagt aan het plezier van eten.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.