Outfit inspiratie: Ga jij voor fearless or safe fashion?

Outfit inspo: Animal print on animal print, je moet het even durven, maar deze combi van snake print rok en Nel veerkamp rode luipaard jasje gaan lekker samen zo met deze witte strikknoop. 

Ik ben best wel fearless op het gebied van fashion en combi’s maken..Hou van niet logische combi’s maken met kleding en zo is deze look eigenlijk per ongeluk ontstaan door het kopen van een rokje op een dag dat het te warm was voor de lange broek die ik aan had.

Ik ging een dagje naar een leuk event in Amsterdam en had het weer koeler ingeschat dan het was.  Stralend zonnetje en een dikke jeans gaan voor mij niet goed samen, zomer mens als ik ben. Mijn benen willen ook mee genieten van deze zonnestralen. Dus shopte ik deze grijze snake print kokerrok en ruilde de te warme broek om vooruit exemplaar. Sneakertjes weer aan en gaan. Het rokje is van Stradivarius en het jasje en blouse van Primark dus bij elkaar op en top budgetproof.

Ben jij een budget shopper, of kijk je puur naar de items die je leuk vind en koop je op gevoel?

Zelf investeer ik voor klassiekers graag wat meer geld in items, maar seizoen dingetjes shop ik ook graag bij de goedkopere ketens als Primark, Bershka, Pull and Bear en new yorker en Stradivarius.Ben dus zowel een highstreet shopper als een P.C Hoofdstraat meisje. En sale is mijn best vriend, hahaha.. Het is ee kwestie van combineren, en dan zie je er met een klein budget uit  als a million bucks baby..

Wat zijn jouw fashion and shopping habbits?

Foto’s By Sean Palermo 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.