badpak babes love size diversity van Nickey Nobel

 

 

Zon zee en  strand dat is wat een mens nodig heeft in zijn leven en niet alleen wanneer je op vakantie gaat naar een tropisch paradijs, want de afgelopen tijd is het bij ons ook een paradijs (vooral tropisch)!  Wat doe je dan als je een dag vrij bent? juist, lekker naar het strand. Zo ging ik ook met mijn grote tas over mijn schouder en nieuwe badpak aan naar strand IJmuiden samen met Claudia mijn lieve vriendin.

We zien elkaar niet veel maar als we elkaar zien dan is het altijd goed. 

Beide hebben we een mooi klassiek badpak gekregen van Nicky nobel beachwear, het is het zelfde badpak alleen andere maten Claudia draagt maat 36 en ik draag maat 48/50 maar beide vinden we dat we het badpak van Nicky nobel gewoon rocken op ons eigen manier.Wij staan voor sizediverity, iedereen is anders en dat moeten we omarmen!  Want waarom willen we zo graag op andere lijken?  Het gaat er om dat je goed in je lijf zit of dat nou met maat 36 is of maat 48/50. Wij willen in de toekomst ook laten zien dat je ongeacht je maat er geweldig uit kunt zien. 

Een punt wat ik nog even met julie wil delen is dat ik helaas een half jaar geleden van de dokter te horen gekregen dat ik last heb van lipoedeem, ik heb er nooit echt bij stil gestaan maar ik ben een aantal jaar geleden bijna 40 kilo afgevallen en vond het altijd al dat o.a. mijn benen zo dik bleven en niet echt (naar mijn mening) mooi. En als de dokter het je dan verteld dan ben je er toch wel even stil van. Ik hou van mijn benen omdat ze mij overal brengen waar ik wil op de wereld, ik ben best sportief en ze zitten mij met sporten eigenlijk NOG niet in de weg, ik heb er af en toe wel last vooral als je je benen niet hebt verstevigd dus een rok, jurk of badpak draagt dan gaan mijn boven benen alle kanten op, dat doet pijn en ik vind het echt niet mooi dat is wat ik echt niet leuk vind aan mijn benen.Maar desondanks vind ik dat ik alle recht heb om in mijn badpak te shinen en wat was dat heerlijk op ons Nederlandse zanderige paradijs.  

Wist je dat het badpak weer helemaal terug is in het mode beeld? Nicky Nobel heeft fijne badpakken die goed blijven zitten als je gaat zwemmen of sporten, en naast die badpakken hebben ze ook hele mooie bikinis, allemaal in zowel grote als kleine maten, dus voor iedereen .

Check www.aftereden.nlvoor meer mooie badpakken.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.